Endret: 19 aug 2021     Opprettet: 2 des 2017

Velkommen til vår hjemmeside

Styret ønsker eksisterende og nye sameiere velkommen til vår hjemmeside Les mer .....

Hjemmesiden til Elisenberghus så dagens lys i 2018.

Selve konseptet til hjemmesiden er utviklet og blir vedlikeholdt av OBOS. Innholdet med artikler og redigering med bilder og illustrasjoner er produsert av det eksisterende styret. Men vi inviterer samtlige sameiere til å bidra med både innhold, bilder og/eller video fra youtube, slik at vår hjemmeside blir optimal når det gjelder nødvendig informasjon for sameierne.

Selv tar styret sikte på at man etter hvert kvartal gir en oppdatering om hva som er gjort, videre planer og status økonomi.

på hjemmesiden vil man finne informasjon om kontaktpersoner i sameiet. I tillegg finner du vedtekter, husordensregler og årsberetning, samt tips med tanke på å vedlikeholde den enkeltes leilighet.

Du vil også finne informasjon om hva som er utført av vedlikeholdstiltak og investeringer i de senere år, samt «kjøreregler» for oss alle, slik at vi bevarer denne «perlen» av et bygg, lokalisert i senter av Frogner.

Vi ønsker å tilrettelegge for at du enklest mulig skal kunne finne informasjon om boligselskapet og vi oppfordrer at du leser nøye gjennom de retningslinjer som sameiet har vedtatt. Finner du ikke det du søker - send en e-post til styret.

E-post adressen til styret er: eberghus@gmail.com