19 aug 2021

Velkommen til renovert Havestue som kan benyttes gratis. les mer...

Velkommen til gratis bruk av Havestuen

Styret har, sammen med Bertil, hatt som hovedoppgave i det siste halvåret å få renovert lokalet som har vært benyttet som styrerom. Rommet er nå ferdig slik at det nå kan benyttes som selskapslokale, møtelokale, lunsjsammenkomster, bridgekvelder, styremøter o.l. for sameiere og leietagere i Elisenberghus.

Havestuen ligger ut mot «bakhagen» med hovedinngang fra 2. etasje fra Elisenbergveien 37. (E 37) Rommet ble planlagt og bygget samtidig med at Elisenberghus ble bygget i 1986. Lokalet hadde dør ut mot hagen, derav navnet HAVESTUEN. Frem til i år er det ikke blitt gjort mye med rommet som hovedsakelig har blitt benyttet av styret. Men nå inviterer vi sameiere og leieboere til å besøke og benytte seg av lokalet som en møteplass.

Nøkkel til Havestuen er tilsvarende systemnøkkelen til din leilighet.

Lokalet er utstyrt med et langbord for 8-12 personer med tilhørende glass, servise og bestikk. Anretningskjøkkenet er utstyrt for lettere oppvarming av mat, med varmeplate og stekeovn.

Du finner også kjøleskap og oppvaskmaskin.

Toalett finnes rett utenfor heisen (E 37) i underetasjen -1. Her står også i-leggsplate til bordet, ekstra stoler og rengjøringsutstyr.

Både sameiere og leietagere er velkommen til å ta Havestuen i bruk, og slik går du frem når du ønsker å reservere tid for ditt arrangement:

Send en e-mail til eberghus@gmail.com og meld hvilken dag /tid du ønsker å reservere tid for ditt arrangement.

En i styret vil sende deg bekreftelse om Havestuen er ledig og at den er reservert for deg.

Leie av Havestuen er gratis, men skader som knuste glass/ødelagte gjenstander o.l. meldes til styret via eberghus@gmail.com

Det er også viktig at du rydder opp og rengjør lokalet etter bruk, slik at du forlater Havestuen slik du fant den.

Av hensyn til beboerne må arrangementet være avsluttet innen kl. 23.00

Kom gjerne over å ta en titt på rommet og har du spørsmål, kan de rettes til styremedlem

Eva Modvar, eva.modvar@gmail.com.