Endret: 11 aug 2021     Opprettet: 11 jan 2021

Hva skjer av aktiviteter i 2021?

Her kan du lese hvilke aktiviteter pr. i dag styret satser på i 2021 Les mer....

Hva skjer av aktiviteter i 2021?

Når det gjelder planer for 2021 har styret startet opp et spennende prosjekt som vil øke tilbudet om mer sosialt samvær innen sameiet, samt muligheter for å ha et sted i bygningen der man kan arrangere sammenkomster med venner/familie, samt avholde styremøter og andre aktiviteter. Tilbudet vil antagelig også bidra med å heve verdien på våre leiligheter. Det vi snakker om er å pusse opp og ominnrede «Havestuen» som i dag benyttes til styrerom. Vi har engasjert et interiørselskap som sammen med Bertil og styret vil stå for gjennomføringen.

 Det vil bli lagt inn vann og økt strøm-kapasitet, vegger og tak skal males, nytt lys i taket, fliser på gulv, nytt bord og nye stoler, samt en kjøkkenbenk som inneholder en liten kokeplate, ovn, oppvaskmaskin og et lite kjøleskap.

Det er satt av NOK 400.000 til prosjektet.

Vi vil også vurdere hvorledes man kan få havestuen «mer integrert» med uteområdet, men det er foreløpig på planleggingsstadiet.

Av andre prosjekter vurderer styret å skifte ut porten inn fra Elisenbergveien og inn til garasjene. Her legger vi opp til et samarbeid mellom sameiet og Frogamo AS.

Overvåkingssystemet av garasjen og inngangsdørene vil også bli gjenstand for en mulig utskiftning.

Og så vil det antagelig dukke opp vedlikeholdsoppgaver som krever innsats fra styret og ikke minst Bertil.

Budsjettet for 2021 lyder på et overskudd på NOK 314.000, men det er rom for flere mindre prosjekter, og styret oppfordre derfor sameierne til å sende inn forslag som kan bidra til å øke trivselen for oss alle.

Oslo, januar 2021

Styret