Endret: 15 mar 2021     Opprettet: 13 aug 2019

Bestille port åpner, blå brikke, postkasseskilt og nøkler til leiligheten. Les mer....

Skal du bestille port åpner til garasjen, går du inn på adressen https://goo.gl/RX6rbu (Marker adressen, trykk på høyre side av PC-musa og trykk "åpne lenke".

Skal du bestille blå brikke, går du inn på adressen https://goo.gl/iLoAsC og gjør det samme som vist ovenfor.

Port åpneren og/eller blå brikke leveres i postkassen til den enkelte så snart man har fått bekreftet innbetaling. NB. Sameiere som leier ut leiligheten må også fylle ut navn på vedkommende som er oppført på postkassen.

Bestilling av Postkasseskilt gjør du direkte med leverandøren, Skiltservice AS.Gå inn på deres hjemmeside www.skiltservice.com, scroll deg nedover siden og kjøp                               std. Postkasseskilt "Sandbergkassen, Art.nr: 10100". Prisen er kr. 145,- pluss frakt på kr. 25,-

Bestilling av nøkkel til leilighet gjøres ved å sende en mail til eberghus@gmail.com. Oppgi navn, seksjonsnummer, e-post adresse og hva du ønsker å bestille. Husk å inkluder MA nummeret på nøkkelen og annen relevant informasjon. Bestillingen blir automatisk sendt til styret for videre behandling. NB!! DET ER KUN SEKSJONSEIER SOM KAN FORETA BESTILLING AV NØKLER.

Bestiling av nøkkel til kjølerom som befinner seg på loftet i Elisenbergvn 37 og i Balchensgt. 5 og 7 og hvor hver seksjon disponerer egen hyllebod, kan kjøpes hos Lås og Nøkkel i Neuberggt. 21. Nøkkelbetegnelsen er STUV 40.

Nøkkel til søppelsjakt kan fritt kjøpes uten autorisasjon. Se f.eks. vedlagte lenke til nettbutikk: https://hjembutikken.no/nokler/664-sjakt-soppelsjakt-nokkel.html