Endret: 8 des 2018     Opprettet: 13 apr 2018

Nyheter fra styret

Informasjon fra styret for perioden 1.1. – 31.3. 2018 Les mer..

I første kvartal av 2018 har styret befattet seg med følgende aktiviteter:

1. Ny hjemmeside – www.elisenberghus.no

Styret brukte mye tid på å få ferdig hjemmesiden til årsmøtet den 5.3. Nå gjenstår det å finpusse siden slik at det bl.a. blir lettere for leserne å finne frem til ønsket informasjon.

Hvis du ønsker å formidle noe til driftsleder Bertil Gillberg, går du inn på fanen «Kontakt oss» som du finner øverst på siden.

Opplysninger om Sameiet, herunder dokumenter vedr. årsmøter, finner du under fanen «Om oss», øverst på siden, og artikkelen «Nøkkelopplysninger og dokumenter».

Ellers er styret meget mottagelig for råd og forslag til mer innhold som er av interesse for sameierne.

2. Opp-pussing av inngangspartiene.

Arbeidet med å skifte ut belysningen, rensing av gulv, nye matter, maling av vegger samt opp-pussing/innkjøp av bord og stoler, samt fornyelse av bilder på enkelte vegger ble gjennomført 100% i B5. I E37 gjenstår det å få ny belysning, mens man vurderer hva som skal gjøres med innboet i B7.

3. Nytt lysanlegg i garasjen.

Nytt lysanlegg i garasjen som bl.a. har ført til redusert forbruk på grunn av led og sensorer, ble installert av selskapet Lefdahl. Kostnaden (som er budsjettert) beløp seg til ca. Nok 210.000.

4. Rensing og impregnering av tepper i samtlige oppganger.

I januar/februar gjennomførte selskapet Ren Service AS rensing og impregnering av teppene i trapp og ganger i alle tre inngangspartiene. Om et år eller to vil det antagelig være behov for å vurdere utskiftning i enkelte oppganger.

5. Innstallering av brannvarsler på samtlige loft.

Som kjent har styret inngått en tre-års avtale med selskapet Norsk Brannvern for kontroll av vårt brannutstyr både inne i leilighetene, samt oppgangene og loft. Brannvarsler i samtlige loft ble installert i mars og tilkoblet til sentral i 1. etasje i E37.

6. Kontroll/utbedring av ventilasjon hos enkelte sameiere.

Saken ble diskutert på årsmøtet den 5.3, se ny husordensregel nr. 21 vedr. forbud om avtrekksvifte. Det ble videre informert om at Bertil Gillberg vil stå for den praktiske gjennomføringen av utskiftning hos enkelte sameiere. Grunnet bl.a. ekstra mye arbeid med å fjerne vann i garasjen etter all snøen, er arbeidet noe forsinket, men vil bli startet opp i løpet av april måned.

7. Økonomi.

Pr. 1.4 hadde sameiet en likviditet på NOK 2,7 millioner. Kostnadene er under kontroll, men det bli spennende å se hva som må gjøres etter vannlekkasjen mot Vinmonopolet i begynnelsen av året. Nye lekkasjer har imidlertid ikke  oppstått, og vi vil vite mer når snøen har forsvunnet og vi kan foreta ytterligere undersøkelser.

 

Styret, april 2018.